◉ Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 50’ λεπτά.

◉ Οι συνεδρίες ακυρώνονται μόνο εφόσον υφίσταται πολύ σοβαρός και έκτακτος λόγος.

◉ Εάν μία συνεδρία δεν ακυρωθεί 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα της, ο θεραπευόμενος οφείλει να την πληρώσει.

◉ Αν ο θεραπευτής ακυρώσει μια συνεδρία εκτάκτως και όχι 24 ώρες πριν, τότε παρέχει την επόμενη συνεδρία δωρεάν.

◉ Το κόστος της συνεδρίας είναι αυτό που καθορίζεται στην πρώτη συνάντηση.

◉ Η μέρα και ώρα της συνεδρίας παραμένουν σταθερές και αλλάζουν μόνο με αμοιβαία συνεννόηση θεραπευτή – θεραπευόμενου.

◉ Κατά την διάρκεια της συνεδρίας δεν καπνίζουμε, δεν τρώμε, δεν μασάμε τσίχλα, δεν μιλάμε και δεν στέλνουμε μηνύματα στο κινητό (ούτε έχουμε μπροστά μας το κινητό ελέγχοντας κάθε λίγο την οθόνη).

◉ Πριν την έλευση στη συνεδρία δεν πρέπει να έχετε καταναλώσει αλκοόλ η άλλες ουσίες.

◉ Υπάρχει απόρρητο για την ψυχοθεραπευτική διαδικασία, το οποίο μπορεί να «σπάσει» ο θεραπευτής μόνο σε περίπτωση κινδύνου της ζωής του θεραπευόμενου
(αυτοκτονικός ιδεασμός) και σε περίπτωση που ο θεραπευόμενος κριθεί επικίνδυνος για τους γύρω του.

◉ Στην διάρκεια της ψυχοθεραπείας καλό είναι να αποφύγετε την ανάγνωση ψυχολογικών – ψυχαναλυτικών βιβλίων και κειμένων στο διαδίκτυο.

◉ Στην διάρκεια της ψυχοθεραπείας είναι πολύ πιθανό, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, να μην επιθυμείτε να έρθετε στην συνεδρία, ή ξαφνικά να μην έχετε την διάθεση κλπ. Σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να επιμείνετε και να προσέλθετε στην ψυχοθεραπεία.

◉ Αν αποφασίσετε να διακόψετε την θεραπεία για οποιονδήποτε λόγο, χρειάζεται να προσέλθετε σε μερικές ακόμα συνεδρίες, ώστε να συζητηθούν οι λόγοι και να καταλήξετε στην απόφαση που επιθυμείτε με το σωστό τρόπο.

◉ Για ακυρώσεις, αλλαγή ώρας ή μέρας της συνεδρίας, ακόμα και για την διακοπή της θεραπείας, η συνεννόηση γίνεται μόνο τηλεφωνικά και όχι με γραπτά μηνύματα (τα οποία συνήθως εξυπηρετούν στο να αποκρύπτονται οι πραγματικές αιτίες της κάθε τέτοιας απόφασης).

◉ Η πληρωμή των online συνεδρίων γίνεται με βάση την συμφωνία μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου και μέσα στον τρέχοντα μήνα που εκκρεμεί η πληρωμή τους.

Shopping Basket